fredag 3 februari 2012

I'm in love!

I dag åker vi till Värmland för att skriva kontrakt! Yiiiihooooo!


Efter en kort budgivning när jag knappt kunde andas av nervositet, var lyckan fullständig  när mäklaren ringde och berättade att vi vunnit. Nu är vi ägare av gården Sätterbro, belägen i en skogsglänta två kilometer från vattenskidklubben där maken tillbringar dagarna varje sommarsemester. Ett plus för honom med så kort resväg, och ett jätteplus för mig, för till gården hör också.....en jättestor lada!

Dessutom ett litet gästhus....



.....och ett magasin!


En riktig jordkällare finns där också (under kullen framför magasinet)


Köket är nyrenoverat....jättefint tycker jag! OK, ingen ursprungsinredning är bevarad, men det nya är helt i min smak (ljust och fräscht....ha ha!) Här tror jag att det kan bli mysigt när vi fått upp lite personliga prylar på väggar och ställt fram lite gamla bunkar mm på köksbänkarna. Ahhh.....jag vill börja fixa NU!


Något som är bevarat är i alla fall vedspisen, och spiskupan är underbar!



Det som blir svårt och kommer att svida i hjärtat är att vi måste förstås sälja vårt älskade torp i Lysvik, där vi tillbringat de senaste tjugotvå somrarna. Men det positiva överväger stort, och det känns helt rätt. Här kommer vi att tillbringa många sköna sommardagar, och så småningom när vi inte behöver gå till jobbet längre blir det nog här vi bor under minst tre månader varje år. Man måste ju planera för framtiden, och en gård på landet har alltid varit min dröm!
Och nu är den sann!



Ha nu en underbar helg....det ska i alla fall jag ha!

Kram
Sussi